Berneau 2007

De 4x4 Festival Days, aangemoedigd door het succes van de eerste twaalf edities, zullen hun 13de verjaardag vieren op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2007 te Berneau, bij Visé, in de provincie Luik.
In samenwerking met de Rotary Club van Visé staan de 4x4 Festival Days in het teken van twee grote thema's: de tentoonstelling van nieuwe modellen en de 4x4-tochten.
Ook dit jaar waren we van de partij in Berneau, want vorig jaar was het ons daar uitstekend bevallen. Deze maal waren we nog beter voorbereid, ....splinternieuwe terreinbanden, dus laat de modder maar komen.Het was weer een mooie tocht, maar toch hadden we de indruk dat vorig jaar er meer off-road stukken bij waren .Het mooiste stuk was ook dit jaar weer het militaire domein waar we echt een konden in de modder ploeteren. We hadden de tocht van 120km uitgekozen, maar de laatste 20 km was uitsluitend over de hoofdwegen, met andere woorden " gewoon terug binnen rijden" Desondanks hebben we toch een mooie dag gehad zeker daar het weer geweldig meezat.


Fotolink